ПРОФЕСИОНАЛНА пОДДРЪЖКА НА ВАШИЯ wORDpRESS УЕБСАЙТ
Поддръжка за 12 месеца
на преференциална цена
Уебсайтът е лицето на бизнеса ви пред 90% от потенциалните ви клиенти

Александър Ненов

интернет експерт & автор на бизнес книги

Поддръжката на уебсайта е критична за успеха на всеки бизнес в дигиталната ера. Тя осигурява не само безопасност и защита от хакерски атаки и зловреден софтуер, но също така гарантира, че сайтът ви е винаги актуален с най-новите функции и технологии. Редовните актуализации на WordPress, темите и плъгините са от съществено значение за поддържане на съвместимостта и оптимизацията на сайта. Това води до подобрена скорост на зареждане и по-добро потребителско изживяване, което е ключово за задържане на клиентите и подобряване на SEO (оптимизацията за търсещи машини) и позицията ви при търсене. Освен това, професионалната поддръжка осигурява спокойствие, позволявайки на бизнесите да се фокусират върху растежа и развитието си, знаейки, че тяхното онлайн присъствие е в надеждни ръце.

Правилната поддръжка и избор на технологии има пряко влияние върху резултатите на един уебсайт.

Вземете поддръжка за 12 месеца на вашия уебсайт само за 1035 лв. 590 лв.

Вместо 1035 лв. ще платите 590 лв.
Тази оферта е валидна до 10.02.2024
Освен стандартната поддръжка ще получите и следните бонуси:
Какво казват клиентите за нас?
"Като собственик на малък бизнес, винаги съм се борила с техническите аспекти на моя уебсайт. Откакто започнах да използвам услугите за поддръжка на уебсайт, всичко се промени. Моят сайт вече зарежда много по-бързо, което доведе до увеличение на онлайн продажбите ми. Екипът реши всички проблеми със сигурността, които ме тревожеха, и въведе няколко нови функции, които значително подобриха потребителското изживяване. Сега мога да се съсредоточа върху дизайна и създаването на бижута, знаейки, че моят уебсайт е в надеждни ръце."
Вержиния Симова
"Като управител на консултантска фирма, зависимостта ни от силно онлайн присъствие е критична. Преди да използвам услугите за поддръжка на уебсайт, често се сблъсквахме с технически проблеми и забавяне на сайта, което създаваше лошо впечатление у нашите клиенти. Откакто започнахме да работим с този екип, видяхме огромно подобрение. Не само че проблемите бяха бързо решени, но и нашият сайт стана по-бърз и по-ефективен. Това доведе до увеличение на трафика и по-добро SEO позициониране. Благодарение на тяхната професионална поддръжка, нашият уебсайт вече отлично представя нашите услуги в интернет."
Симеон Владимиров
Не отлагайте!
Вземете контрол над уебсайта си.
X

Искам професионална поддръжка!

Моля попълнете своите данни и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.